07.06.2013

Официјален пијалок на “Напред Розово’13-чекори против ракот на дојка” ПЕЛИСТЕРКА Обична!

05.06.2013

Во сабота на 8-ми јуни, пред розовата прошетката, Зумба загревање со тимот на Fit One! Напред Розово!

31.05.2013

ОФИЦИЈАЛЕН РОЗОВ Ди-Џеј DJeneral Јанковиќ Вера НЕКА БИДЕ РОЗОВО LET’S GROOVE!!!

31.05.2013

Љубителите на добрата музика кои ќе бидат присутни на концертите на нашиот реномиран OFFest ќе имаат можност да ја поддржат нашата кампања за борба против…

31.05.2013

Понеделник 03.06 од 13 до 17 часот -пред Кафе-ресторан Пелистер во центар, -ГТЦ -Клинички центар -ТЦ Скопје Сити Мол (пред Зегин) од 17-21 часот -шмизла…

Организатори


Поддржувачи