09.10.2018

Почитувани пријатели на БОРКА, Огромно е моето задоволство што после 10 години, посветена работа, настанот НАПРЕД РОЗОВО стана препознатлив и придонесе за мобилизирање на сите…

03.10.2018

Во недела, на 7-ми октомври, во Градскиот парк во Скопје кај Школка традиционално 10-та година по ред ќе се одржи настанот „Напред розово“, со кој…

05.10.2016

Хуманитарната манифестација „Напред розово“ се организира по осми пат, а сите собрани средства ќе бидат наменети за реализација на планираните активности на Здружението „Борка“ за…

27.09.2016

На овој линк можете да се регистрирате и да учествувате на настанот во сабота https://www.smartrace.club  Ве очекуваме!

27.09.2016

Еве како се подготвуваат БОРКИТЕ:

27.09.2016

Еве како изгледаше Напред Розово минатата година…

20.05.2014

Погледнете фотографии од настанот.

14.06.2013

Погледнете фотографии од настанот.

07.06.2013

Танцувачкото студио “МАК” од Куманово постои повеќе од 9 години под водство на кореограф Мерлин Стојановска. На државните натпревари неколку пати е државен шампион во…

Организатори


Поддржувачи