Прегледувајте ги вашите гради секој месец со помош на овие три постапки. Најдобро време за овој преглед е 2-3 дена по завршувањето на менструалниот циклус. Доколку немате менструација, прегледувајте ги вашите гради ист ден секој месец.

Испратете им порака на вашите пријателки и кажете им дека сте свесна за потребата од редовни прегледи на дојките:

Кликнете и дефинирајте ја пораката до Вашите пријателки!

 

Организатори


Поддржувачи