Време е за Розовата прошетка!

По осми пат, заедно да чекориме…
За оние кои ја водат оваа неизвесна битка…
За оние чиј живот е пред огромен предизвик…
И во чест на оние кои ги загубивме.

На 1-ви октомври во 11 часот, на Школка во Градскиот парк.

Регистрирај се на smartrace.club и приклучи се и ти
на симболичниот марш и трка против ракот на дојка.

Биди и ти дел од Напред розово!

–  –  –

Është koha për shëtitjet rozë!

Le të shkelim bashkë për të tetën herë…
Për ata që luftojnë këtë luftë me të panjohurën…
Për ata jeta e të cilëve përballet me një sfidë të madhe…
Për t’ i nderuar ata që kemi humbur.

Më 1 tetor, ora 11:00, në GUACËN, parku i qytetit.

Bashkohu me ne që të marshojmë dhe garuar sëbashku
në mënyrë simbolike kundër kancerit të gjirit.

Bëhu pjesë e Përpara Rozë!

 

Организатори


Поддржувачи


Медиумски покровители